loading...

petak, 8. rujna 2017.



Neodoljivo podsjećaju na raffaelo.

Sastojci:
250 ml slatkog vrhnja ili vrhnja za slag
100 g bijele čokolade
1 vanilija sećer
1 puding od vanilije
100 g kokosa
po želji šećer u prahu
po želji bademi



Priprema:
Od 250 mililitara vrhnja odvojiti 50 mililitara i ostaviti sa strane.
Vrhnje staviti kuhati, a prah za puding izmiješati s odvojenih 50 ml vrhnja.
Kada vrhnje počne kuhati, smanjiti temperaturu na laganu, maknuti posudu s ploče i umiješati razmućeni puding. Miješati pjenjačom dok se zgusne (vrlo brzo se zgusne).
Skloniti s ploče i u vruću kremu umiješati vanilija šećer i nakidanu bijelu čokoladu, miješati dok se čokolada otopi. Zatim dodati kokos i promiješati.
Probati kremu i po želji dodati malo šećera u prahu ako volite slađe.
Kremu staviti u frižider oko 15 minuta, zatim oblikovati male kuglice i uvaljati ih u kokos.
Po želji se može u svaku kuglicu staviti badem, tada su još finije i sličnije raffaelu.
Slobodno mgu stajati na sobnoj temperaturi cijeli dan, preko noći čuvati u frižideru.
Od ove smjese dobiju se 34 kuglice, a ako želite više poduplajte sve sastojke.
(coolinarika.com)


loading...

Istaknuti post

Ne dopustite da vas lažu: Za OSTEOPOROZU postoji prirodni lijek koji čudesno djeluje!

Osteoporoza je često oboljenje kod ljudi. Umjesto da koristite klasične lijekove, bolje vam je da probate alternativnu medicinu koja mno...

Ukupno prikaza stranice

Powered By Blogger
Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Blog Archive

Translate

Popular Posts

Blog Archive